Az ekg kiderül, extrasystoles, mi ez?

A leggyakoribb formája a szívritmuszavar, extrasystole a szívritmus-rendellenesség, ami abban nyilvánul meg, korai fájások, az egyik a üregek, hogy a szívizom: átrium vagy kamra. De mit érnek? Hogyan nyilvánulnak meg? Mit kellene tenni ? Fókusz a szív extrasystoles.

Különböző típusú extrasystoles

Különböző típusú extrasystolesA kardiológia, extrasystoles különböztetik meg aszerint, hogy azok eredetét. Ezt nevezik kamrai extrasystoles, amikor megszületik a kamrák, illetve pitvari extrasystoles, amikor megjelent a pitvarok. Ritkán, néhány extrasystoles fordul elő a csomópont között az átrium, a kamra vagy az ágak, a A csomag. Vannak, akkor a továbbiakban junctional extrasystoles, fascicular extrasystoles.

Hogyan nyilvánulnak meg?

Gyakran tünetmentes, extrasystoles általában során észlelt auscultation. Néhány ember azonban okoznak, szívdobogás, kíséri egy kellemetlen érzés, amely a szív szünetel, amíg a következő ütemet jelenik meg, intenzívebb. Más esetekben lehet, mert fáj a mellem, szédülés vagy szédülés .

Mi miatt?

Mi miatt?Extrasystoles elsősorban láttam a szív-betegségek, azaz a betegségek, amelyek befolyásolják a szív: valvular szív betegség, veleszületett cardiopathy, kardiomiopátia, koszorúér-betegség, Amikor történik egy egészséges szív, jellemzi A szórványos szórványos karakter. Mindenekelőtt fordulnak elő, a többi eltűnik során a fáradságot. De ebben a formában a szívritmuszavar lép fel az ember, akinek a szíve egészséges, de aki tud szenvedni:

  • Egy, az endokrin betegség: hyperthyreosis ,
  • Egy gyomor betegség: epeúti lithiasis , hiatus hernia,
  • Egy anyagcsere betegség: hypokalaemia.

Hogyan extrasystoles diagnosztizáltak?

Kétség esetén a auscultation, az orvos azt ajánlja, hogy a felismerés, hogy egy ekg, hogy az intézkedés az elektromos aktivitás a szív. Ez a vizsgálat lehetővé teszi, hogy a kardiológus, hogy megállapítsa, a kamrai vagy pitvari extrasystole, valamint egy lehetséges jele társult betegség. Egyes esetekben a felismerés, hogy egy elektro cardiographic holter lehet, hogy több információt. Valóban, ez a felvétel az elektromos aktivitás a szív végzik, egy 24 órás időszak, illetve teszi lehetővé, hogy a jobb látási viszonyok, a természet, az intenzitás a extrasystoles.

Mikor kell ez nekünk?

Mikor kell ez nekünk?A legtöbb extrasystoles biztonságban vannak. Előfordulnak a legtöbb egyének, számuk egyre nő a korral. Rendkívül fontos azonban, hogy beszéljen a kezelőorvos megerősíti a benignity. De ez a fajta a szív ingerületvezetési zavar válhat aggasztóbb, amikor megtörténik formájában tör, megismétli nagyon rendszeresen kiváltja során a fizikai megterhelés. Valóban, a gravitáció, a extrasystoles meghatározott több szempont szerint: a precocity, a szám, a repetitivity, morfológia.

Mi a kezelés extrasystoles?

A legtöbb esetben a szív egészséges extrasystoles nem igényel különleges bánásmódot. Abban az esetben, extrasystoles diagnosztizálták a rosszindulatú, a menedzsment ingadozik szerint az oka. Megelőző intézkedések természetesen elfogadni, mint például a megszűnése kávét, alkoholt, vagy más izgalmas termék. Kardiológusok is van egy széles körű antiarrhythmiás szerek, nyugtatók.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *